عمومی

انواع راهبند میله ای تاشو

هدف از تحریر این محتوا بیان یک سری خصوصیات در مورد انواع و کارکرد راهبند میله ای تاشو است. پارکینگ‌ها و مراکز تجاری و اداری از جمله ساختمان‌هایی هستند که از کاربران انواع راهبند میله‌ای تاشو می‌باشند. علاوه بر این مراکز ذکر شده سازمان‌ها و ساختمان‌های دیگری هم نیازمند این وسیله امنیتی و کنترلی خواهند بود. راهبندها برای محدود کردن ورود اتومبیل‌ها و افراد، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

راهبندهای اتوماتیک انواع مختلف دارند. یکی از بهترین انواع راهبندهای اتوماتیک، راهبند میله‌ای تاشو است. راهبندهای تاشو نیز خود دارای انواع متعدد و مختلفی هستند که در طول این محتوا در مورد آن‌ها صحبت خواهیم کرد. توصیه می‌کنیم تا پایان این محتوا ما را همراهی کنید.

انواع راهبند میله ای تاشو
انواع راهبند میله ای تاشو

راهبند چیست؟

همانطور که در بالا ذکر کردیم راهبندها وسیله‌هایی امنیتی هستند که برای حفظ نظم و برقراری امنیت کمک شایانی خواهند کرد. انواع راهبند میله‌ای تاشو از جمله راهبندهای اتوماتیکی هستند که دو وظیفه ذکر شده را به خوبی انجام می‌دهند.

به طور کلی راهبندها را می‌توان در دو دسته راهبندهای دستی و راهبندهای اتوماتیک یا خودکار جای داد. یک راهبند اتوماتیک از یک سری قطعه‌های مشخص و معین ساخته شده است. از جمله قطعه‌هایی که در ساخت انواع راهبندهای اتوماتیک مورد استفاده قرار می‌گیرند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • بدنه راهبند یا پایه
  • میله یا بوم
  • سیستم نیرو محرکه
  • مرکز کنترل
  • فنر تعادل

سیستم نیرو محرکه در راهبند میله‌ای تاشو و انواع دیگر شامل موتور و گیربکس است. این سیستم میله یا بوم را که به طور افقی در مسیر ورود خودروها قرار گرفته است را کنترل می‌کند. برخی از انواع راهبند‌های موجود در بازار توانایی خواندن پلاک خودرو را دارند. برقراری ارتباط میان راهبند و سیستم‌های کنترل ساختمان مانع از ورود وسایل نقلیه غیر مجاز خواهد شد.

راهبند زنجیری
راهبند زنجیری

آیا انواع راهبند را می‌شناسید؟

همانطور که ذکر کردیم راهبند میله‌ای تاشو یکی از مهمترین و بهترین راهبند‌های موجود در بازار است. در این بخش از محتوا به معرفی انواع راهبندهای اتوماتیک می‌پردازیم. انواع راهبندهای اتوماتیک شامل موارد زیر می‌باشند.

  • راهبندهای اهرمی الکترومکانیک
  • راهبندهای اهرمی الکتروهیدرولیکی
  • راهبند اتوماتیک ستونی
  • راهبند اتوماتیک زنجیری
  • پارکینگ بند

هر یک از راهبندهای فوق ویژگی‌های خاص خود را دارند؛ بنابراین در موارد گوناگون و مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طور مثال در صورتی که مکان مورد نظر شما از نظر تردد و رفت و آمد وسایل نقلیه بسیار شلوغ است توصیه می‌شود از راهبندهای اهرمی الکتروهیدرولیکی استفاده کنید.

راهبندهای زنجیری نیز برای مکان‌هایی با رفت و آمد بالا مناسب هستند. در حالی که راهبندهای ستونی مختص مکان‌هایی با حساسیت بالا هستند. راهبند میله‌ای تاشو یکی از انواع راهبندهای اتوماتیک است که بوم یا میله آن از دو قسمت تشکیل شده است. در ادامه با انواع راهبند تاشو بیشتر آشنا خواهیم شد.

انواع راهبند میله‌ای تاشو کدامند؟

راهبند میله ای تاشو
راهبند میله ای تاشو

انواع راهبند تاشو طبق چهار مکانیزم مشخص و معین عمل می‌کنند. این چهار مکانیزم شامل موارد زیر هستند. راهبند میله‌ای تاشو تلسکوپی، راهبند‌های میله‌ای تاشو ۱۸۰ درجه، راهبندهای تاشو ۹۰ درجه و راهبندهای تاشو بوم فنس. همانطور که میدانید هر کدام از این انواع راهبند میله‌ای تاشو ویژگی‌های خاص خود را دارند. بنابراین برای مکان‌های مختلف و کاربردهای متفاوتی استفاده خواهند شد.

مهمترین و بارزترین ویژگی راهبند میله‌ای تاشو قابلیت جمع شدن بازوی آن است. در واقع راهبندها را از نظر بازوی به کار رفته، می‌توان در دو دسته راهبندهای ساده و راهبندهای مفصلی جای داد. راهبندهای ساده هنگام استفاده از حالت موازی با افق خارج می‌شوند. در نهایت این راهبندها با افق زاویه ۹۰ درجه یا کمتر تشکیل می‌دهند تا اتومبیل مورد نظر بتواند از مسیر عبور کند.

در حالی که انواع راهبند میله‌ای تاشو دارای میله‌های است که از دوقسمت تشکیل شده است. هنگام استفاده بخش دوم میله در جهت عکس بخش اول شروع به حرکت می‌کند و به سوی زمین خم می‌شود. استفاده از راهبند میله‌ای تاشو به ویژه برای مکان‌هایی که از نظر سقف و فضا دچار محدودیت هستند انتخاب بسیار مناسبی خواهد بود.

راهبند میله‌ای تاشو را با نام راهبندهای پارکینگ نیز می‌شناسند. در نهایت باید بگوییم راهبندهای میله‌ای تاشو با توجه به شکل میله یا بوم به کار رفته در آن‌ها در سه دسته مختلف جای می‌گیرند.

  • راهبند تاشو یک تکه
  • راهبند تاشو دو تکه
  • راهبند تاشو خم شو

راهبند میله‌ای تاشو ۹۰ درجه چه ویژگی‌هایی دارد؟

راهبند میله ای تاشو ۹۰ درجه
راهبند میله ای تاشو ۹۰ درجه

همانطور که ذکر کردیم استفاده از راهبند میله ای تاشو در مکان‌هایی که محدودیت سقف دارند کاربرد زیادی دارد. بر این اساس استفاده از این راهبندها در پارکینگ‌های طبقاتی که از نظر سقف به شدت محدودیت دارند طرفداران زیادی دارد. میله به کار رفته در این راهبندها، هنگام بالا رفتن تا شده و کنار ستون قرار می‌گیرد.

این فرایند پاسخ درستی به محدودیت ایجاد شده توسط سقف‌های کوتاه است. راهبند میله‌ای تاشو ۹۰ درجه به گونه‌ای است که پس از بالا رفتن قسمت دوم، بازو یا بوم موازی سقف قرار خواهد گرفت. در واقع یکی از بازوهای به کار رفته در راهبند میله‌ای تاشو ۹۰ درجه است که پس از بالا رفتن؛ درست به موازات سقف قرار خواهد گرفت.

راهبند میله‌ای تاشو ۱۸۰ درجه

یکی دیگر از انواع راهبندهای میله‌ای تاشو، راهبند میله ای تاشو ۱۸۰ درجه است. استفاده از این راهبند درست مانند نوع دیگر راهبندهای تاشو که ۹۰ درجه هستند برای مکان‌هایی که مسقف بوده و محدودیت ارتفاع دارند بسیار مناسب عمل می‌کنند. نکته‌ای که موجب تفاوت میان راهبندهای میله‌ای تاشو ۹۰ درجه با نوع ۱۸۰ درجه شده است، عرض محل عبور است.

در راهبند میله‌ای تاشو عرض محل عبور وسایل نقلیه حدود ۲۰ سانتی متر کمتر خواهد شد. میله یا بوم به کار رفته در این راهبند تاشو دقیقا ۱۸۰ درجه باز شده و مجددا بسته می‌شود. بوم این راهبند درست در نقطه وسط شکسته شده و روی هم جمع می‌شود.

بنابراین استفاده از این مدل راهبند برای مکان‌هایی که علاوه بر سقف، از نظر فضا نیز به شدت دچار محدودیت هستند انتخاب مناسبی خواهد بود.

راهبند میله ای تاشو ۱۸۰ درجه
راهبند میله ای تاشو ۱۸۰ درجه

چگونه یک راهبند میله ای تاشو خوب انتخاب کنیم؟

ما در بالا ذکر کردیم استفاده از راهبند میله ای تاشو در پارکینگ‌ها و مجتمع‌های تجاری و اداری کاربرد فراوان دارد. اماکن ذکر شده در بالا به دلیل شمار بالای مراجعه کنندگان از رفت و آمد و تردد بالایی برخوردار هستند.

بنابراین هنگام انتخاب و خرید یک راهبند لازم است به برخی از ویژگی‌های خاص در این وسیله توجه نمود. به خاطر داشته باشید که راهبند میله‌ای تاشو سیستمی است که استهلاک بالایی دارد. بنابراین توصیه می‌شود از این مدل در مکان‌هایی استفاده شود که تردد کمتری دارند.

همانگونه که استفاده از راهبند میله‌ای تاشو در مکان‌هایی که محدودیت ارتفاع دارند مناسب خواهد بود؛ استفاده از آن‌ها در مکان‌های پرتردد یک انتخاب غلط و نامناسب قلمداد می‌شود. همچنین مدت زمان بالا رفتن و جمع شدن این راهبندها اهمیت دارد. بنابراین لازم است حین خرید به این ویژگی‌ها و خصوصیات مکان نصب راهبند توجه شایانی نشان داد.

راهبند میله ای تاشو چه جاهایی استفاده میشود؟

راهبندهای میله ای تاشو برای فضاهایی استفاده میشود که محدودیت ارتفاع دارند مثلا پارکینگها که میله راهبند کل طول مثلا 5 متر را اغال نمیکند و همانند عکسهای بالا میله تا میشود

عمر مفید راهبند میله ای تاشو چقدر است؟

راهبند های میله ای تاشو همان راهبند های معمولی هست که له آنها یراق تاشونده اضافه میشود شایان ذکر است در راهبندها با میله تاشونده استهلاک سیستم را 30 درصد باید بیشتر در نظر بگیریم

خرابی های رایج راهبند میله ای تاشو چیست؟

یکی از ایرادات رایج راهبند های تاشونده خرابی یراق تاشونده و همچنین پوسته گیربکس و یا چرخ دنده گیربکس یه دلیلی استهلاک بیشتر سیستم میباشد .

چه کار کنیم که راهبند تاشونه از طول عمر بیشتری برخوردار شود ؟

برای افزایش طول عمر راهبند تاشونده در انتخاب راهبند تاشونده باید این نکته را در نظر گرفت که استهلاک بیشتر است در نتیجه باید راهبند قویتری را انتخاب کرد برای مثال در صورتی که تردد 1500 مرتبه است باید راهبندی با تردد 200 ال 2500 مرتبه را انتخاب کرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *