دزدگیر تلفن کننده چیست؟
دزدگیر تلفن کننده در دسته دزدگیر اماکن همان سیستمی است که در زمان وقوع سرقت از محل مورد نظر، افراد را از حضور سارقین آگاه میکند. امروزه همهی مردم برای حفظ امنیت وسایل مادی و سلامتی خانوادهی خود، اقدام به نصب دزدگیر در منازل خود میکنند. استفاده از تکنولوژی دزدگیر تلفن گیر موجب آگاهی از وقوع سرقت میشود. همین طور این امر از دزدیده شدن اموال به وسیلهی سارقین جلوگیری به عمل آورده و با تماس به افرادی که از قبل بر روی تنظیمات آن انتخاب شده اند، تماس میگیرد و آنها را از وقوع سرقت آگاه میکند.
برخی از دزدگیرها در زمان سرقت با به صدا در آوردن آژیر موجب وحشت دزدان میشود و به افرادی که نزدیک آن مکان هستند، اطلاعرسانی میکند. این آژیرها در زمان وقوع سرقت تنها به شمارههای افرادی که بر روی تنظیمات وارد شده اند، تماس میگیرد. تلفن کنندهی دزدگیر با توجه به نوع طراحی از وظایف متعددی برخوردار هستند. به این صورت که تلفن کننده دزدگیر با توجه به تعداد شمارههایی که قادر به ثبت در حافظهشان دارند به صورت زیر تقسیم میشوند:
- دزدگیرهای تلفن کننده ۴ حافظهای
- دزدگیرهای تلفن کننده ۸ حافظهای
- دزدگیرهای تلفن کننده ۱۶ حافظهای
- و…
تقسیمبندی تلفن کنندههای دزدگیر بر اساس ورودی و خروجی به چه صورت میباشند؟
- ورودی سیم کارت
- ورودی خط تلفن
- ورودی کی پد
- ورودی باتری
- خروجی تحریک مثبت
- خروجی تحریک منفی
- خروجی مسلح نمودن دستگاه
تلفن کنندههای سیم کارتی به چه صورت میباشند؟
نحوهی عملکرد دزدگیر تلفن کننده سیم کارتی به این صورت میباشد که در مواقعی که یکی از سنسورهای این سیستم که در محل مورد نظر نصب میشوند، تحریک شود از طریق سیم کارت و یا خط تلفن ثابت اقدام به برقراری تماس پیغامی با شمارههایی که در حافظهی آن ذخیره شده است، مینماید. این شمارهها از قبل در حافظهی این سیستمها به وسیلهی تکنسینها در زمان نصب ذخیره میشود. در این سیستم دزدگیر، حتی در صورتی که سارقان اقدام به قطع تلفن خط ثابت نمایند، دزدگیر تلفن کننده به وسیلهی سیم کارتی که دارد، شروع به برقراری تماس با شمارههای موجود در حافظهاش میکند.
نکات مهم در زمان استفاده از دزدگیر تلفن کنندهی سیم کارتی به چه صورت میباشد؟
- برای استفاده از این سیستم باید اقدام به فعالسازی سیم کارت نمایید. در صورتی که سیم کارت غیر فعال باشد، عملکرد این سیستم دزدگیر تلفن کننده مختل خواهد شد.
- سیم کارتی که در این سیستمها استفاده میشوند، باید خام باشند. به این صورت که، هیچ شماره و یا اطلاعاتی از قبل نباید در داخل آن ذخیره شوند.
- به هیچ عنوان نباید قفل سیم کارت را فعال کرد. در صورتی هم که سیم کارت قفل باشد، باید قفل آن را برداشت. در برخی مواقع احتمال دارد که کد PIN سیم کارت قفل باشد، اگر قفل غیر فعال نشود، هیچ اسام اسی به تلفنهای ذخیره شده ارسال نخواهد شد.
- موضوع مهم دیگری هم که وجود دارد، این است که سیم کارت در صورت اعتباری بودن باید حتما از قبل شارژ شود. چون بدون اعتبار مالی، هیچ گونه پیامی ارسال نخواهد شد.
- محلی که سیستم استفاده میشود، باید حتما از آنتن دهی بالایی برخوردار باشد. به همین خاطر سیگنال تلفن همراه را باید قبل از نصب دزدگیر بررسی کنید.
برای مشاهده خدمات تعمیر و سرویس دزدگیر اماکن روی لینک کلیک کنید
امکانات اجرای سیستم دزدگیر تلفن کننده به چه صورت میباشد؟
- امکان ذخیره شماره تلفنهای همراه در حافظهی دستگاه: یکی از مهمترین امکانات و مزیتهای این نوع از سیستمهای دزدگیر میتوان به میزان حافظهی موجود در آن برای ذخیره کردن شمارههای تلفن همراه اشاره کرد. این میزان ما بین ۲۰ تا ۳۰ حافظه با توجه به نوع سیستم متغیر است.
- امکان شنیده شدن صدای محیط: به دلیل مجهز بودن این دستگاهها به میکروفن، در زمان برقراری تماس، امکان شنیدن صدا محیط با وارد کردن کدهای مخصوص هر دستگاه وجود دارد.
- قابلیت کنترل رله از راه دور: بر روی برد دزدگیرهای تلفن کننده، برخی رلههایی برای فعال و غیر فعال نمودن وجود دارند. این رلهها همانند یک کلید میتوانند عمل کنند. به این صورت که با استفاده از آنها میتوان از راه دور و یا با تماس تلفنی اقدام به وارد کردن برخی کدهای مخصوص جهت فعال و یا غیر فعالیت نمودن دستگاه نمود.
- قابلیت ضبط پیغام هشدار: یکی دیگر از امکانات این سیستمهای دزدگیر تلفن کننده در قابلیت ضبط پیغام هشدار میباشد. به این صورت که میتوان با ضبط صدا، تماس دزدگیر تلفن کننده را با دیگر تماسها تفکیک کرد.
اجزای تشکیل دهندهی دستگاههای دزدگیر تلفن کننده؟
- حسگر و سنسور: سنسورهای قوی به کار رفته شده در این سیستم با ارسال امواج میتواند منطقه مورد نظر را تحت پوشش قرار دهد.
- سنسورهای اولتراسونیک: این سنسورها توانایی پوشش دهی فضا را ما بین ۱۵ تا ۷۵ کیلو هرتز دارند.
- کنترل پنل: این سیستم هم دقیقا مانند سایر سیستمها دارای کنترل پنل میباشد که اقدام به خواندن سیگنالهای ورودی و صدور فرمان تماس مینماید.
- تجهیزات هشدار دهنده: بیشتر تجهیزات هشدار دهنده شامل آژیر و چراغهای چشمک زن میباشند. این سیستم با استفاده از این تجهیزات هشدار دهنده در زمان تشخیص وضعیت خطر اقدام به اعلام خطر به کاربران مینماید.
آیا نصب دزدگیر تلفن کننده نیاز به متخصص دارد؟
نصب دزدگیر اماکن دارای سیستم تلفن کننده با توجه به حساسیت سنسورها و تنظیمات تخصصی دزدگیر نیاز به کارشناس نصب دوره دیده دارد
نصب و راه اندازی دزدگیر تلفن کننده چقدر زمان میبرد؟
با توجه به تعداد زون و سنسورها و همچنین نصب بلندگو و برنامه ریزی های لازم برای نصب دزدگیر باید مدات زمان حداقل یک نصف روز کاری تا چند روز کاری را برای نصب دزدگیر در نظر بگیریم
هزینه نصب دزدگیر تلفن کننده چقدر است؟
هزینه نصب دزدگیر با توجه به تعداد سنسورها و سیم کشی و داکت کشی و همچنین مدل انتخابی دزدگیر تعیین میگردد و متغیر است
برای دریافت قیمت دزدگیر با کارشناسان دیجی دی اس سی تماس خاصل فرمائید