عمومی

راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای

راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای به شما به عنوان خریدار راهبند کمک می‌کند تا در کوتاهترین زمان ممکن این نمونه راهبند را در محل مورد نظر خود نصب نمایید.

این نمونه راهبند‌ها از طریق یک فرد که حراست منطقه را برعهده دارد کنترل خواهند شد. گاهی برای حراست، اتاقکی در نظر گرفته می‌شود و در این اتاقک کلیه سیستم‌های موجود را نصب خواهند نمود. راهنمای سیم‌بندی راهبند میله‌ای به نصاب‌ها کمک می‌کند تا بتوانند به روشی اصولی و صحیح برای نصب این محصول اقدام کنند. در ادامه به بررسی این نمونه سیم کشی‌ها خواهیم پرداخت.

راهبند
راهبند

چرا به راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای برای نصب راهبند خریداری شده نیاز داریم؟

راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای می‌تواند به شما کمک کند تا برای نصب این نمونه محصول به روش اصولی اقدام نمایید. همچنین مراحل متنوع نصب را آموزش خواهید دید و در صورت نصب به مشکل خاصی بر نخواهید خورد. همچنین در این حالت اگر تنها یک قسمت دچار مشکل شود کل راهبند به صورت یکجا به مشکل خواهد خورد.

در چنین شرایطی با این راهنمایی می‌توانید با اجزای کلی و نحوه نصب آن‌ها بیشتر آشنا شوید. این مورد سبب می‌شود کیفیت نهایی کار افزایش یابد و خریداران از خرید خود راضی باشند.

راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای به شما کمک می‌کند نیاز‌ها و رشته سیم‌های مورد نیاز برای نصب این محصول را بشناسید. در نظر داشته باشید مرحله به مرحله این موارد را باید در پیش بگیرید. در این حالت برای نصب هر کدام از قطعات مانند صفحه پلیت، پایه ثابت، ریموت و… نیاز به سیم‌های مخصوصی خواهید داشت.

در این حالت مدیریت این محصول از اتاق کنترل آسان‌تر نیز خواهد شد. همه این موارد از طریق جریان برق اعمال می‌شوند. برای درک این مورد باید بدانید ابتدا برای برق کشی کدام سیستم باید اقدام نمایید.

سیم های دو زوج موجود در سیم کشی راهبند
سیم های دو زوج موجود در سیم کشی راهبند

آیا راهنمای سیم‌بندی راهبند میله‌ای در نمونه هیدرولیکی و مکانیکی متفاوت است؟

همانطور که میدانید نمونه هیدرولیکی و نمونه مکانیکی راهبند‌های میله‌ای در نوع اجزای نیروی محرکه اصلی با یکدیگر تفاوت دارند. همچنین می‌توانیم عنوان کنیم که در نوع نصب در برخی از قسمت‌ها دارای تفاوت خواهند بود. در حالت کلی در زمینه راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای می‌توانید برای هر دو نمونه از این روش استفاده نمایید. نحوه سیم کشی و اتصالات جریان برق در هر دو نمونه یکسان خواهد بود. در این حالت می‌توانید به آسانی عمل کنید و با دقت بسیار برای سیم کشی نهایی اقدام نمایید.

نوع برق مورد استفاده در راهنمای سیم‌بندی راهبند میله‌ای چه نوعی می‌باشد؟

نوع برق اتصال داده شده به این سیستم بسیار مهم است و دلیل کنترل این سیستم می‌باشد. در راهنمای سیم‌بندی راهبند میله‌ای این نمونه برق را برق عمومی معرفی می‌کنند. به عبارت دیگر نیاز به ولتاژ بالایی از برق در این نمونه راهبند‌ها نیست.

با برق شهری ۲۲۰ ولت نیز می‌توانید برای راه اندازی این نمونه راهبند‌ها اقدام نمایید. این نمونه برق از منبع اصلی تا زیر پلیت کشیده خواهد شد و فونداسیون کلی این نمونه راهبند‌ها را تشکیل می‌دهد.

سیم های چهار زوج
سیم های چهار زوج

سیم‌های مورد نیاز برای فتوسل کدامند؟

یک نمونه سیم برای فتوسل مورد نیاز است. در بسیاری از راهبند‌ها از این نمونه اجزا استفاده می‌شود و گاهی نیز این محصول را در راهبند میله‌ای مشاهده نخواهیم کرد. از محل مد نظر برق تا محل پایه راهبند این سیم کشیده خواهد شد.

دو نوع چشمی رسیور و ترانسمیتر موجود در این دستگاه که از هم دور هستند، به این سیم نیاز دارند. از سیم‌هایی دوتایی زوج و یا چهارتایی زوج عنوان شده در متن راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای استفاده خواهد شد.

سیم‌های فتوسل در راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای کجا نصب خواهند شد؟

در متن راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای عنوان خواهد شد که این سیم‌ها از زیر زمینه بادی به دستگاه انتقال یابند. در این حالت این نمونه سیم‌ها در زمینه امن خواهند بود و تغییرات آب و هوایی در سطح زمین نمی‌تواند مشکلاتی را به ارمغان آورد. در صورت نبودن امکان سیم کشی از زیر زمین می‌توانید از چشمی‌های رفلکتوری مخصوص استفاده نمایید.

مشکلات چشمی‌های رفلکتوری در چیست؟

چشمی‌های رفلکتوری مورد استفاده در نصب راهبند با توجه به راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای فقط دارای یک آینه پلاستیکی در روبه روی چشمی خواهند بود. دو نمونه چشمی ترانسمیتر و رسیور در یک منطقه واقع شده اند.

دستور دریافت شده از طریق ترانسمیتر به آینه منتقل می‌شود و آینه دستور برگشت خواهد داد و رسیور دستور را دریافت خواهد نمود. این چشمی‌ها دارای خطای زیادی هستند. این نمونه محصولات در تغییرات آب و هوایی و در روز‌های بارانی و برفی دچار مشکل خواهند شد.

راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای در زمینه فلاشر چگونه است؟

زمانی که تکنسین با استفاده از راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای برای نصب اقدام می‌کند، از دو رشته سیم استفاده خواهد کرد. این نمونه محصولات با نام فلاشر در بدنه راهبند‌های میله‌ای نصب خواهند شد.

دو رشته سیم عنوان شده تا کنترل برد کشیده خواهند شد. این نمونه سیم‌ها نیز می‌تواند پنهان شده و یا در سطح راهبند میله‌ای قرار بگیرند. با در نظر داشتن این موارد تکنسین برای نصب این محصولات اقدام خواهد کرد.

نحوه سیم کشی موتور چگونه است؟

موتور یکی از اجزای مهم این دستگاه است و معمولا سیم کشی‌های لازم برای آن از قبل انجام شده است. این سیم کشی‌ها در بدنه اصلی راهبند نصب شده‌اند و تنها به اتصال پایانی نیاز خواهند داشت.

میکروسوئیچ‌ها و کدر‌ها نیز در این نمونه موارد دارای سیم کشی‌های از قبل انجام شده هستند. در این حالت راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای به نکات و سیم کشی‌های دیگر موارد موجود خواهد پرداخت. این سیم کشی به دلیل حساسیت بالا توسط خود تولید کننده انجام می‌پذیرد.

اجزای دیگر در راهنمای سیم‌بندی راهبند میله‌ای

اجزای دیگری مانند رسیور و ریموت نیز در برد قرار دارند. معمولا از قبل این نمونه سیم کشی‌های داخلی توسط شرکت سازنده انجام شده است. در حالت عادی می‌توانیم عنوان کنیم میزان سیم کشی مورد نیاز برای نصب راهبند میله‌ای نسبت به جک‌های پارکینگی بسیار کم و محدود خواهند بود.

کی سوئیچ یا کلید استارت و استوپ نیز به برق کشی نیاز دارد. سیم‌های دو زوج و یا چهار زوج برای این نمونه کلید‌ها کفایت می‌کنند. این سیم از راهبند اصلی تا اتاق کنترل و حراست کشیده خواهد شد. برای اکسس از کابل شبکه استفاده خواهند نمود.

راهنمای سیم بندی راهبند میله‌ای
راهنمای سیم بندی راهبند میله‌ای

کلام نهایی و نتیجه گیری

با توجه به مواردی که عنوان نمودیم راهنمای سیم کشی راهبند میله‌ای به دو دسته سیم کشی فتوسل و سیم کشی برق اصلی تقسیم‌بندی خواهد شد. دلیل این مورد را می‌توانیم در اختیاری بودن ماژول‌های متنوع در این سیستم عنوان کنیم. باقی سیم‌های موجود در خود دستگاه تعبیه شده است.

بهتر است برای راه اندازی و نصب این نمونه راهبند‌ها با توجه به راهنمای سیم‌بندی راهبند میله‌ای اقدام نمایید. در این حالت به عنوان تکنسین می‌تواند بهترین خدمات را ارائه دهید و راهبند نصب شده خود را بدون هیچ گونه مشکلی به خدمات گیرنده تحویل دهید.

سیم کشی راهبند میله ای چقدر زمان میبرد؟

سیم کشی راهبند در صورتی که قرار باشد از داخل زمین رد شود مدت زمان بیشتری نیاز دارد و همچنین نیاز به کنده کاری و لوله گذاری و بتن ریزی را نیز باید در نظر بگیریم در نتیجه مدت زمان نصف روز و یا تمام روز را برای سیم کشی راهبند در نظر میگیرم حال اگر لوله گذاری انجام شده باشد که خیلی سریع با فنر سیم کشی از داخل لوه سیم های لازم را رد کرده و طی 1 تا 2 ساعت سیم کشی انجام میپذیرد .

هزینه سیم کشی راهبند میله ای چقدر است؟

معمولا سیم کشی راهبند به همراه هزینه نصب محاسبه میگردد هزینه نصب چون متغیر است پس از تماس با واحد فروش دیجی دی اس سی اعلام هزینه شفاهی صورت میپذیرد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *