عمومی

راهنمای نصب و اجرای دزدگیر سیم کارتی + فیلم آموزشی

در این محتوا به بررسی نحوه‌ی نصب دزدگیر سیم کارتی در دسته دزدگیر اماکن می‌پردازیم. برای این کار نیاز به یک پکیج دزدگیر داریم. پک‌های دزدگیر با برندهای مختلفی در بازار فروش وجود دارند، هر فرد می‌تواند با توجه به بودجه‌ای که برای این کار در نظر گرفته است، اقدام به انتخاب یکی از این پک‌ها نماید. تمامی پکیج‌های دزدگیر، متشکل از یک سری قطعه‌هایی می‌باشد که این قطعات و اجزای پکیج به شرح زیر هستند:

  • دزدگیر اماکن
  • کنترل برد
  • سنسور، رادار و مگنت دزدگیر
  • کابل دزدگیر
  • هشدار دهنده‌ی صوتی

شرایط مورد نیاز برای مکان نصب دزدگیر سیم کارتی چیست؟

برای نصب دزدگیر سیم کارتی نیاز به برخی شرایطی می‌باشد که به شرح زیر هستند:

  • مکان مورد نظر برای نصب دزدگیر سیم کارتی نباید گرم و مرطوب، رو به پنجره و حرارت باشد.
  • در فضای مورد نظر امکان اتصال به برق و یا پریز برق وجود داشته باشد.
  • در صورت نصب پنل سیمکارتی، فضای مورد نظر از آنتن دهی کافی برخوردار باشد.
  • مکان مورد نیاز برای نصب دستگاه دزدگیر نباید در دیدرس و دسترس همه‌ی مردم باشد.
  • مکان مورد نیاز برای نصب دستگاه دزدگیر به گونه‌ای باشد که نزدیک‌ترین فاصله را نسبت به سنسورها و هشدار دهنده‌ها داشته باشد. به این صورت که در مرکزی‌ترین حالت ممکن قرار بگیرد.
  • امکان ورود کابل‌های ورودی و خروجی سنسورها و آژیرها به مکان مورد نظر وجود داشته باشد.
  • مکان نصب باید از برد کافی برخوردار باشد، به این صورت که ریموت کنترل از پشت درب ورودی بتواند عمل کند.
دزدگیر سیمکارتی بهمراه آژیر، ریموت کنترل و شارژر
دزدگیر سیمکارتی بهمراه آژیر، ریموت کنترل و شارژر

نحوه‌ی نصب دزدگیر سیم کارتی چگونه است؟

اولین نکته‌ی مهم در زمان نصب دزدگیر سیم کارتی، تهیه‌ی یک سیم کارت می‌باشد. چون اگر سیم کارت مورد نیاز برای نصب دزدگیر وجود نداشته باشد، عملیات ناقص می‌ماند. به این صورت که تکنسین باید مجددا برای اتصال و فعال کردن امکانات بر روی گوشی مجددا در محل مورد نظر حضور پیدا کند. برای نصب دزدگیر سیمکارتی، به دو رشته‌ی برق اصلی ۲۲۰ ولت نیاز می‌باشد. برخی از دستگاه‌های دزدگیر سیمکارتی، هم قابلیت نصب به سیم کارت را دارند و هم قابلیت نصب به تلفن ثابت. این موضوع موجب می‌شود که به هر دلیلی که سیم کارت عمل نکرد، امکان وصل شدن به تلفن سیم ثابت وجود داشته باشد.

برای تعمیر و سرویس دزدگیر اماکن روی لینک کلیک کنید

مرحله اول: نصب کنترل برد

برای نصب دزدگیر سیمکارتی، باید ابتدا یک محلی را که دسترسی به آن خیلی راحت نیست را برای قرار دادن کنترل برد، انتخاب کرد. محل کنترل برد را می‌توان در ارتفاع یا داخل کمد و یا کابینت انتخاب کرد. برای این که اگر آژیر به صدا در آمد، سارقین برای قطع کردن صدای آژیر به آن دسترسی نداشته باشند. نیازی به در دسترس بودن کنترل برد نمی‌باشد چون تنظیمات مورد نیاز بر روی کنترل برد یکبار انجام می‌شود و در محل مورد نظر قرار داده می‌شود.

مرحله دوم: نصب باتری در پنل دزدگیر

در نصب دزدگیر سیمکارتی، برای برق دهی سیستم در زمان‌هایی که برق محل مورد نظر دچار قطعی می‌شود، نیاز به یک باتری می‌باشد. این باتری می‌تواند ۴ آمپر، ۷ آمپر و ۹ آمپر باشد. فضای مورد نظر بر روی پنل دستگاه برای قرار گرفتن باتری وجود دارد. باتری مورد نظر بر محلی که برای باتری وجود دارد وصل شده و به کنترل برد نصب می‌شود. باتری موجود در این دستگاه موجب می‌شود که سیستم در مواقعی که برق قطع می‌شود، به کار خود ادامه داده و سیستم از کار نیفتد.

دزدگیر سیمکارتی و اجزای آن
دزدگیر سیمکارتی و اجزای آن

مرحله سوم: نصب بلندگو ها

برای نصب دزدگیر سیمکارتی دو رشته سیم هم برای بلندگوی خارجی نیاز است. بلندگوی خارجی به دلیل این که بیرون نصب می‌شوند برای محافظت از باران نیاز به یک باکس فلزی دارند. برای بلندگوی داخلی هم می‌توان از آژیرهای تک صدا استفاده کرد یا می‌توان از پیزو استفاده کرد. پیزو یک وسیله‌ی کوچک می‌باشد که از صدای ملایم‌تری برخوردار است. باکس‌هایی که به بلندگوهای خارجی وصل می‌شوند، دارای یک قابلیت هستند. این قابلیت به این صورت است که، بر روی آن‌ها یک میکروسوئیچ وصل می‌شود. زمانی که سارقین قصد باز کردن این محافظ و قطع کردن صدای بلندگوی خارجی را دارند، این میکروسوئیچ فرمانی را به کنترل برد ارسال می‌کند و آژیر شروع به زدن می‌کند.

مگنت، رادار و شوک سنسور چیست؟

برای نصب دزدگیر سیمکارتی در داخل پکیج دزدگیر سیم کارتی، یک سری مگنت، رادار و شوک سنسور وجود دارد. این تجهیزات هم به صورت با سیم و هم به صورت بدون سیم می‌باشند. مدل‌های با سیم نیاز به کابل کشی دارند و در مدل‌های بی‌سیم آن از باتری استفاده شده است. در مدل‌های با سیم نیاز به دو جفت سیم داریم که دو رشته‌ی آن ولتاژ است و دو رشته‌ی دیگر سیم فرمان، این سیم‌ها از کنترل برد تا جایی که قرار است رادار و یا مگنت و سنسور شوک وصل شود.

عملکرد این تجهیزات به شرح زیر هستند:

رادار: این قطعه وظیفه‌ی تشخیص حرکت را دارد. به این صورت که برخی امواج را در شعاع‌های تعریف شده ساطع می‌کند و زمانی که این امواج شکسته شوند، آژیر به صدا در می‌آید.

مگنت: مگنت مانند یک آهنربا بر روی درب قرار می‌گیرد و موجب ایجاد یک میدان مغناطیسی می‌شود. زمانی که درب باز می‌شود، این میدان مغناطیسی به هم می‌خورد و فرمان آژیر به کنترل برد ارسال می‌شود.

شوک سنسور: وظیفه‌ی شوک سنسور در این است که، اگر به هر دلیلی شیشه‌ی پنجره و یا درب مورد نظر شکسته شود، شروع به آژیر کشیدن نماید.

نصب دزدگیر سیمکارتی
نصب دزدگیر سیم کارتی

دزدگیر سیم کارتی چه امکاناتی دارد؟

در زمان نصب دزدگیر سیمکارتی، استفاده از دستگاه‌ها و سیستم‌های دزدگیر سیمکارتی دارای مزیت‌های زیادی می‌باشند. به این صورت که، زمانی که سیمکارت بر روی سیستم نصب می‌شود، موجب ایجاد یک بستر تحت وب می‌شود. با نصب کردن نرم‌افزار سیستم بر روی گوشی، امکان خاموش و روشن کردن سیستم با گوشی فراهم می‌شود. اگر برق محلی که اقدام به نصب دزدگیر سیم کارتی کرده اید، قطع شود، اس‌ام اس قطعی برق به گوشی شما ارسال می‌شود و وضعیت و میزان شارژ باتری پشتیبان را هم برای شما ارسال می‌کند.

آیا نصب دزدگیر سیمکارتی نیاز به متخصص دارد؟

نصب دزدگیر های سیم کارتی کاملا نیاز به حضور متخصص نصب دزدگیر دارد

نصب دزدگیر سیمکارتی چقدر زمان میبرد؟

نصب دزدگیر سیم کارتی نسبت به دزدگیر تلفن کننده مدت زمان کمتری نیاز دارد
در صورت عدم نیاز به سیم کشی 4 تا 5 ساعت کاری برای نصب دزدگیر زمان لازم است

هزینه نصب دزدگیر سیم کارتی چقدر است؟

هزینه نصب دزدگیر سیم کارتی با توجه به تعداد سنسورها و متراژ سیم کشی و داکت و …. مشخص میشود
در صورت نیاز به مشاوره تخصصی دزدگیر با واحد فرشو دیجی دی اس سی تماس بگیرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *